Hvem er vi ?

Hanne:

Jeg hedder Hanne og er 64 år og er gift med Ole. Sammen har vi 2 voksne døtre og 4 børnebørn. Jeg kommer oprindeligt fra Århus, hvor jeg har 20 års erfaring som kommunal dagplejer. I 2001 flyttede vi til Ebeltoft, her arbejdede jeg som kommunal dagplejer i 8 år. Jeg startede som privat børnepasser i December 2009 og som privat stor pasningsordning sammen med min datter Lotte i september 2011. Jeg er uddannet sanseinstruktør i 2019 og bruger denne uddannelse meget i mit arbejde med børnene. 

 

Lotte:

Jeg hedder Lotte, er 45 år og er Hannes ældste datter. Jeg er gift med Henrik og har 3 dejlige hjemmeboende drenge på 19, 17 og 14 år. Jeg er født og opvokset i Århus, men bor i dag i Kolind. Jeg er uddannet sosu hjælper og har arbejdet indenfor dette fag i 17 år, både på plejehjem og i hjemmeplejen. Jeg startede som privat børnepasser, sammen med min mor i september 2011, da jeg godt kunne tænke mig og lave noget andet og er meget glad for børn. 

 

Mette:

Jeg hedder Mette, er 41 år og er Hannes yngste datter. Jeg har en datter på 15 år og bor her i Ebeltoft, men er født og opvokset i Århus. Jeg har taget en HA almen og er også uddannet SOSU-assistent. Jeg har både været i plejen på et plejehjem, samt været teamleder samme sted. Inden jeg startede som privat børnepasser sammen med min mor og søster, arbejdede jeg som personale konsulent i et vikarbureau. Jeg ville dog gerne prøve noget andet og derfor valgte jeg i september 2017, at starte som privat børnepasser.

 

Tilsammen driver vi børneoasen  "Babushka". Vi er godkendt under fritvalgsordningen i Syddjurs Kommune til at passe 10 børn. Vi passer børnene i Hannes hus, som ligger på Holmensvej 7 B. Huset er et træhus. Det er 100% røgfrit og vi har ingen husdyr.

 

                                                              

 

| Svar

Nyeste kommentarer

08.04 | 20:44

Tjek vores hjemmeside på facebook den hedder ebeltoftsprivatestordagpleje