Dagligdagen her hos os

Hanne og Lotte møder ind når vi åbner og tager imod de børn der kommer tidligt. Mette kommer ca kl 8. Vores morgener foregår altid meget stille og roligt, vi prioriterer at der er plads til at tage godt imod børnene og hvis de har brug for at sidde i vores arme, er der altid tid og rum til det. Børnene leger stille sammen eller med os voksne, der læses bøger eller byggeS puslespil. Når de fleste børn er mødt ind, samles vi alle til vores første fælles måltid.

Efter måltidet starter vores fællesaktiviteter. Vi arbejder hver uge med et tema, som vores aktiviteter bygger på. Vores aktiviteter kan være alt fra at lave samling, hvor vi synger, laver motorik eller yoga, en tur ud i den skønne natur, kreative aktiviteter og lignende, men alle aktiviteter med afsæt i det tema vi har fokus på. Vi er ude hver dag, enten ude i naturen eller blot ude i vores store skønne have, hvor børnene har stor mulighed for at udfordre sig selv motorisk.

Vores fællesaktivitet bliver ved så længe, børnene synes det er sjovt og er fanget af det vi laver. Nogle gange opdeler vi børnene, så nogle deltager i aktiviteterne længere tid end andre, alt efter alder og interesse. 

Efter de fælles aktiviteter, står resten af formiddagen på fri leg. 

Vi spiser herefter frokost, hvis vejret tillader det spiser vi ude. Derefter rydder vi op og de fleste børn bliver puttet til middagslur.

Efter middagslur, leger vi enten inde eller ude, hvis vejret er godt. Når børnene bliver hentet, giver vi os altid god tid til at snakke med forældrene om hvad vi har lavet og hvordan netop deres barns dag er forløbet. Hvert barn har en papkuffert, som de får når de starter her ved os. Denne kuffert fungerer som et forbindelsesled mellem os og jeres hjem. Det er her vi lægger de kreative ting barnet har lavet, en kopi af de sange vi synger, øvelser vi lave osv. På den måde har I mulighed for at snakke med barnet om det, det har lavet her hos os.

Her hos os fejrer vi naturligvis børnenes fødselsdage og de forskellige højtider.

Vi holder en stor fælles sommer og juleafslutning for vores børn ,deres forældre og søskende. Ligeledes tager vi på en årlig udflugt til Munkholm zoo i foråret. 

| Svar

Nyeste kommentarer

08.04 | 20:44

Tjek vores hjemmeside på facebook den hedder ebeltoftsprivatestordagpleje