Velkommen til vores gæstebog

Her kan du skrive med ris, ros og kommentarer.
Skrevet af Maibrit, d. 09-05-2014
Ví er så glade for at Sommer blir passet hos hanne og Lotte! Vi kunne ikke forestille os et mere varmt, rummeligt og fantastisk sted for vores datter. De varmeste anbefalinger herfra :-)
E-mail:
Skrevet af MUGUUG, d. 28-03-2014
I DEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Skrevet af Kisa Damkier Lindgaard, d. 02-09-2013
August har fået den bedst tænkelige start på "institutions-livet" hos Hanne og Lotte. Begge er de skønne, hjertelige og varme mennesker som altid viser omsorg og oprigtig interesse i vores August' trivsel. Det har været med ro i maven at vi hver dag har afleveret vores søn til disse to kvinder og med en viden om at han vil få en fantastisk dag med oplevelser, leg og god mad. De aller bedst tænkelige anbefalinger herfra.
E-mail:
Skrevet af Jette Annika Sørensen, d. 25-07-2013
Hjerte suk !!
Så er vores dagplejtid over, Nika skal i børnehave. Det har været 2 fantastiske år og vi kommer til at savne jer rigtig meget.
Det har altid været dejligt at komme (til duften af nybagt brød hver morgen), og se at der altid er et "projekt" for dagen på tavlen -gåtur, besøg fiskemand, strand, pindsvinedame, skov osv. bage, male, klippe klistre, plante ja utrolig hvad i har kunne lave, for samtidig har der jo altid været plads til knus og kram og nærvær.
Vi kan varmt anbefale jer på alle måder.
E-mail:
Skrevet af Sidsel , d. 04-05-2013
Uden tvivl jordens bedste dagpleje!
Vi er så heldige at have vores yngste søn hos Hanne og Lotte og det er vi meget glade for. En dagpleje fyldt med leg, udeliv, musik, kreativitet, tryghed, nærhed, hjertevarme og ikke mindst godt humør.
De allerbedste anbefalinger herfra.
E-mail:
Skrevet af fam stevn, d. 12-04-2013
sødeste Hanne Mor og skønneste Lotte er tilsammen den bedste tænkelige dagpleje. Nimbus nyder et hvert øjeblik af deres udelege, kreativitet, gode ideer, ture, en stille stund på skødet og ikke mindst de hjemlige omgivelser.
Vi afleverer en storsmilende dreng hver dag. der kommer hjem dag efter dag med "rygsækken" fuld af sjov, musik, positive indtryk, leg og kærlighed.

det er som andre har nævnt - som at aflevere sit barn ved nær familie.
vi kan kun give dem vores allerbedste anbefalinger til andre forældre der ønsker sit barn hen i de allerbedste og mest trygge omgivelser.
E-mail:
Skrevet af Thomas Kim Ebbesen, d. 23-03-2013
Vores mindste datter bliver passet hos Hanne og Lotte, og vi føler utroligt heldige over at have fået plads. Rammerne er på en gang børnevenlige og fyldt med hjemlig hygge, og når vi aflevere om morgenen et det nærmest som at aflevere sit barn hos nær familie. Dagligdagen byder på mange forskellige kreative aktiviteter og ofte med ting fundet i naturen samt musik. Legepladsen i haven er også meget indbydende og vækker samtidig stort begejstring hos ældre søskende. Hanne og Lotte er fagligt og menneskeligt det bedste sted vi kunne forstille os at have vores barn passet, og de skal derfor have vores bedste anbefalinger.

Kærlig hilsen Thomas og Sanne
E-mail:
Skrevet af MUGU, d. 13-02-2013
I DEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
E-mail:
Skrevet af Christina, d. 25-01-2013
Verdens bedste dagpleje. Hanne og Lotte er de dejligste mennesker, der virkelig holder af vores dejlige børn som var de deres egne. Kan kun anbefale dette fantastiske sted.
E-mail:
Skrevet af Hanne Sandholdt, d. 03-12-2012
DANMARKS BEDSTE DAGPLEJE er også den beskrivelse vi synes passer bedste til Hanne og Lottes stordagpleje.
De supplerer hinanden på allerbedste vis.
Børnenes dag er fyldt med nærvær, varme og plads til "at være" - børnene bliver set!
Vi har trygt afleveret Frederikke fra allerførste dag - og alle dage har været gode dage.
Frederikkes helt egen anbefaling må være, at hun næsten hver dag beder om at få læst højt af sin afskedsgave, bogen: "Frederikkes tid i dagpleje"
E-mail:
Skrevet af Joan Stensbjerg, d. 23-11-2012
Tillykke med jeres stor dagpleje, det er glædeligt at læse der også kan tilbydes deltidsplads.
E-mail:
Skrevet af Jette Skriver Eriksen, d. 13-11-2012
Jeg skriver med glæde en kærlig hilsen. Jeg er Hannes søster og Lottes moster, og jeg synes den nye hjemmeside er sød og flot.
E-mail:
Skrevet af Lene og Heine, d. 09-11-2012
Vi var så heldig at 3 af vores 4 børn havde fornøjelsen af at blive passet hos Hanne. Vores yngste (Valdemar) var dobbelt så heldig, for han fik fornøjelsen af at blive passet af både Hanne og Lotte. Hos Hanne og Lotte er der masser af fysisk plads, glæde og kærlighed.
Vi har trygt afleveret vores børn til 2 dygtige dagplejer, der ved, hvad der skal til, for at børn får en god dag.
Om fredagen havde vi også fornøjelsen af at møde Hannes mand Ole, som altid var i færd med at lege med børnene, til stor glæde for børnene.
Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger.

E-mail:
Skrevet af Kim Christophersen, d. 09-11-2012
Helt klart også min mening!!! Min dreng har haft to super gode år hos Hanne , 100 % tryghed og kærlighed
-til både mor og barn ;-)
Jeg er meget taknemlig for den gode pasning da jeg mener barnets første år er de vigtigste . Der var ikke mangel på noget som helst tværtimod gav du det ekstra som jeg ikke tror mange andre gør.
Vil til hver en tid anbefale jer :-)
E-mail:
Skrevet af Kristian Krog, d. 08-11-2012
Danmarks bedste dagpleje ... Uden tvivl er Hanne og Lotte to personer der er en vigtig del af vores og vores børns liv!
E-mail:

Nyeste kommentarer

08.04 | 20:44

Tjek vores hjemmeside på facebook den hedder ebeltoftsprivatestordagpleje