Nyt fra os

Husk: At reservere plads i god tid. 

Sidste nyt

2014:

Hanne og Lotte har været på kursus og har fået et certifikat på, at de nu kan kalde sig idrætsdagplejere (er blevet recertificerete i 2016, 2017 og 2018). Et rigtig godt kursus, hvor vi fik en masse inspiration til, at få mere idræt og bevægelse ind i vores hverdag.

2017:

Hanne er gået i gang med at tage et sanseinstruktøt kursus. Hun forventer at være færdig i 2019.

I September udvidede vi vores dejlige Pasningsordning, så i stedet for at være 2 voksne til 8 børn, bliver vi nu 3 voksne til 10 børn.

2019:

Hanne er nu blevet færdig som sanseinstruktør. Så nu skal vitil at arbejde endnu mere med vores børns sanser, her i vores lille oase.

Vi er alle 3 startet på et AMU forløb på sosu skolen, hvor vi skal igennem flere forskellige temaer, som har relevans for vores arbejde med jeres børn.

2020:

Vi har indkøbt sangmapper, som børnene skal have med hjem. I denne mappe vil der være de sange vi synger oftest, her hos os. Når vi synger nye sange, vil I få et kopi af sangen med hjem, som I kan sætte ind i mappen.

Hvert barn har ligeledes fået udleveret en papkuffert, som de skal have med frem og tilbage. Denne kuffert skal ses som et forbindelsesled mellem os og jeres hjem. Her vil komme ting i som barnet har lavet, fundet i naturen, nye sange osv. Barnet vil ligeledes have mulighed for at tage ting med i kufferten, som de gerne vil vise frem.

| Svar

Nyeste kommentarer

08.04 | 20:44

Tjek vores hjemmeside på facebook den hedder ebeltoftsprivatestordagpleje